Fogadasi bonuszok az internetenHa valami nagy mozdulat vagy valami, akkor a média figyelmét egy kicsit játszaná agyam, de ez nem befolyásolja nekem, talán azért, mert nincs esélyem megnyerni.” Massimo Luongo: Socceroos ” következő nagy dolog, hogy tartsa a lábát a földön John Davidson Bővebben. Nyilvánvalóan nagy megtiszteltetés, nem sok ember kap rá, azt mondhatom, hogy most a Ballon d'Or listán tudom, mit mondjak erről…ez egy kicsit véletlenszerű. Azt mondta hétfőn, hogy nem gondolja, hogy a Leeds továbbfejlődik, hacsak nem szüntették meg a szeletelést és a menedzsereket.

A Cellino, aki hivatalosan átvette 2014 áprilisában, felkészül arra, hogy hatodik kinevezését csak egy év alatt készítse el.A sors sorsa, Redfearn nevezték ki, hogy sikerül Evans a Rotherham. De ő egy nagy fiú, és mindent mérlegelt, és úgy érezte, Bet365 hogy nem lett volna a megfelelő hely, hogy támogassa a csapatot, amennyit csak tudott. Mourinho „hagyatékával” a sajtó is sokat foglalkozott, és „béketeremtő” Ancelottit emlegetett, de Beníteznek a zsörtölődés helyett talán inkább azzal kellene foglalkoznia, hogy meggyőzze a Napoli gólfelelősét, Edinson Cavanit a maradásról, akit a Real Madrid, a Chelsea és a Manchester City is szeretne megszerezni.

A spanyol szakember egyértelműen nem volt a szurkolók kedvence, de végül végrehajtotta feladatát, és megnyerte az Európa Liga legutóbbi kiírását , valamint dobogós helyre vezette a Chelsea-t. Beni sajnos belekeveredett egy karambolba, előtte beforgattak egy versenyzőt, így el kellett vennie a gázt, persze rögtön megelőzték többen is. Nem adta fel az ifjú pilóta, elkezdett felzárkózni, amjd sorba előzte meg az előtte haladókat, köztük például az egyik Renault-ot, s mivel két kamion is többször átlépte előtte a maximális sebességet, büntetést kaptak, Beni pedig 9. lett, újabb Eb pontokat bezsebelve!

Top