Betclic

BetclicBukmékeri fogadásokra gondol és választ keres arra a kérdésre, hol számíthatok a legérdekesebb ajánlatra? Ez egy olyan kérdés, amire különféle válaszok jelenhetnek meg és ez nem meglepő (különféle elvárások, nagy konkurencia). Azonban biztosan érdemes megismerkedni a Betclic ajánlatával.

Betclic bónusz – 20 000 FT

Mit kínál a Betclic?

Kezdjünk a kockázatmentes fogadással, lehet ennél jobb? A kockázatmentes fogadás egy ideális kezdő ajánlat. Mi van még az ajánlatban? Az említett fogadáson kívül itt van még az árfolyamok felemelése, bónusz a cég megajánlásért és a Multi+.

Az árfolyamok felemelése és a cég megajánlásáért járó Betclic bónusz esetében minden érthetőnek tűnik. Mi a Multi+? Elsősorban arra kell figyelmet fordítani, hogy a Multi+ akció bizonyos eseményeket foglal magában. Nem nehéz eltalálni, hogy az akció kizárólag ezekből az eseményekből álló kuponok létrehozásán alapul, de ez nem minden, amire emlékezni kell. A kuponon legalább 5 tipp kell legyen, egy esemény minimális árfolyama 1,20. Milyen díjra számíthatunk? A nyeremény nagy lehet, a maximális díj a kupon értékének 100%-a (a szabályzat minimális díjat is határoz meg, ami a kupon értékének 5%-a). Természetesen a kuponnak kizárólag a helyes Betclic tippeket kell tartalmaznia.